Regional Arrangörsträff i Sundsvall 19-20 november

Då träffas vi på Pipeline (Kontaktnätet) i Sundsvall för Regional Arrangörsträff som samordnas av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens och de regionala musikinstitutionerna Musik Västernorrland, Estrad Norr Jämtland, Norrlandsoperan Västerbotten och Norrbottensmusiken. Regionala arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, mat, fika, underhållning och logi.

Vi ses från lunch till lunch, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuell bidragsgivning och tar del av regionala samverkansprojekt. Vi får också uppleva levande musik i form av Discopunk + Leo Minure,  Showcase presenterat av Svensk Jazz och för er som är på plats redan på fredagen GRANT. Kammarmusikförbundet tar också upp det nyligen startade samarbetet ”Kammarmusikföreningar i Norr”.

Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Träffen arrangeras av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens Bildningsverksamhet. MAIS är ett samarbetsorgan för riksförbund inom musikområdet som organiserar och företräder ideellt organiserade och fria musikarrangörer över hela landet.  Tillsammans representerar förbunden c: a 1 500 musikföreningar som anordnar uppemot 10 000 konserter årligen.