Regional Arrangörsträff i Östersund 30 september -1 oktober

Musik- konsert- och festivalarrangörer.

Välkomna till Regional Arrangörsträff 30 september till 1 oktober i Östersund, lunch till lunch. Regionala arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer och vi bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi (för de som mer än en timmes resa). Det är bara resan som ni behöver stå för själva.

Vi håller till på Storsjöteatern och får där ta del av MAIS arrangörsguide, KulturCrew, turnésamverkan, aktuellt kring bidrag och stöd och utredningen om Kultursamverkansmodellen men också tid för samtal, diskussioner och nätverkande. Konsert blir det också med Prismaleik som under sommaren gjort succé med föreställningen ”Legenden om Lapp-Nils” i Döda Fallet. Musiken baseras på den traderade musiken efter Lapp-Nils, en spelman i Jämtland under 1800-talet, men är modernt arrangerad och framförd. Deras skiva kommer att finnas till försäljning. Ett mer detaljerat program kommer i inom kort men anmäl gärna ert deltagande redan idag och registrera er på denna anmälningslänk [anmälan stängd /red].

Träffen arrangeras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan). Medvärdar är Estrad Norr och de Regionala musikinstitutionerna Norrbottensmusiken, Norrlandsoperan och Musik Västernorrland. Vi samarbetar med Kulturens bildningsverksamhet och Klubb SAM.