CHECK!

CHECK! 2019 planeras förfullt

Just nu pågår samtal och förhandlingar med flera kommuner som uttryckt önskan om att stå värd för dagarna 2019. Så fort vi har mer information kommer den att publiceras här. Nedan kan du läsa om CHECK! 2018.

 

Välkomna till CHECK! 2018, 10-11 november i Västerås.

Till alla deltagare: här hittar ni körschemat för lördag och söndag! Välkomna!

https://www.dropbox.com/s/rxro4jzxaxay1vi/Publikt%20schema.pdf?dl=0

 

CHECK! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

CHECK! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. CHECK! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Vi som bjuder in till CHECK! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en musikalisk mångfald över hela landet.

Program
Programmet finns i sin helhet här: http://www.mais.se/check/program-check/

Praktisk info

Kostnad

Att deltaga i CHECK! är gratis tack vare stöd från Kulturrådet, Kulturens Bildningsverksamhet, Region Västmanland och Kultur i Väst. Men om du har anmält dig och inte kommer debiteras du 500kr. Se mer information nedan.

Anmälan
I första hand får två personer per förening plats. Övriga placeras på reservlista tills vi stänger anmälan och kommer då med i ordningen som de anmälts.

Anmälan är bindande. Om du har anmält dig och inte kommer debiteras du 500kr. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan i din organisation om du meddelar oss vem som tar din plats.

Sista anmälningsdag 1 november. Men om man vill bo gratis i 4-bädsrum gäller 22 oktober.

Anmäl dig till CHECK! 2018 HÄR!

Seminarier/workshops
Konferensen består av föreläsningar för alla och seminarier/workshops. Du kommer att kunna välja två seminarier/workshops under lördagen o ett på söndag. Välj två och ett i reserv när du anmäler dig. Alla seminarier har olika nivåer och innehåll. Denna gång ges tre workshops och 3 föreläsningar med Paul Gudgin på engelska

Plats
CHECK! håller till på Karlsgatan 2 i Västerås.

Tillgänglighet
Information om lokalen hittar du här:  www.karlsgatan2.se/

Boende
Boendet är inte kostnadsfritt för alla, men kommer du så pass långt från Västerås att du inte kan åka hem på kvällen så erbjuds du plats i ett delat hotellrum (4 bäddar) gratis. Vill du däremot bo själv eller i dubbelrum med en kompis så betalar ni hotellkostnaden själva. Boende sker på Hotell Plaza, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.Mat
På lördagen får du lätt lunch, fika och middag.
På söndag ingår frukost på hotellet. Vi bjuder på fika och avslutar dagen med lunch. Maten kommer att vara vegetarisk under hela helgen. Eventuella allergier informerar du om i din anmälan.

Resa/resestöd
Boka resa i tid! Reseersättning utgår med upp till 1000kr. Billigast möjliga resa med tåg 2 klass gäller! Flyg i i vissa fall. Kommer du från Norrland eller Gotland kan en högre reseersättning upp till max 1500kr utgå. Deltagaren bokar och betalar resan själv och fyller sedan i en reseräkning under arrangemanget. Denna lämnas in till arrangören under arrangemanget. Utbetalning av subventionen sker efter arrangemanget om kraven uppfylls. Resestödet är menat för personer som representerar ideella arrangörer/organisationer.

Kontakt

Har du frågor som inte besvaras ovan, maila vår projektledare på emma.rydell@regionvastmanland.se

 

CHECK! 2018 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan, Kultur i Väst, Kulturens Bildningsverksamhet, Region Västmanland och med stöd av Kulturrådet.