Check!

Check! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

Tack till alla er som deltog i Check!2017 18-19 november i Västerås. Inom kort kommer vi  presentera Check!2018 på dessa sidor! Till att börja med plats och datum!

Hälsningar från Check!2017

Check! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. Check! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Vi som bjuder in till Check! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en musikalisk mångfald över hela landet. Ni vet bäst vad våra etablerade arrangörsnätverk bör hjälpa till med.

Program
Programmet finns i sin helhet här: http://www.mais.se/check/program-check/

Praktisk info

Kostnad

Att deltaga i Check! är gratis tack vare stöd från Kulturrådet, Kulturens Bildningsverksamhet, Region Västerås och Region Västra Götaland.

Anmälan
I första hand får två personer per förening plats. Övriga placeras på reservlista tills vi stänger anmälan och kommer då med i ordningen som de anmälts. Anmälan är bindande, du måste meddela oss senast den 1 november om du får förhinder annars måste vi ta betalt för oanvänt hotellrum och fika/mat. Sista anmälningsdag 6 november.

Anmälan till check sker här: https://sv.surveymonkey.com/r/7WGG3S7

Seminarier/workshops
Du kommer att kunna välja två programpunkter från seminarie/workshopsprogrammet per dag. Välj två och ett i reserv när du anmäler dig. Alla seminarier ges i två olika nivåer. Nivå 1 för nya arrangörer som vill börja arrangera eller arrangerat lite. Nivå 2 för mer vana arrangörer.
Till seminarie och workshopsprogrammet

Plats
Check! håller till på Karlsgatan 2 i Västerås.

Tillgänglighet
Information om lokalen hittar du här:  www.karlsgatan2.se/

Boende
Kommer du så pass långt från Västerås att du inte kan åka hem på kvällen så erbjuds du plats i ett delat hotellrum (3-4 bäddar) gratis, vill du bo själv eller i dubbelrum med en kompis så måste ni betala mellanskillnaden själva. Boende sker på Scandic hotell, Pilgatan 33.

Mat
På lördagen får du matig fika och middag.
På söndag ingår frukost på hotellet och vi avslutar dagen med lunch. Maten kommer att vara vegetarisk under hela helgen. Eventuella allergier informera du om i din anmälan.

Resa/resestöd
Boka resa i tid! Reseersättning utgår upp till 1000kr. Kommer du från Norrland eller Gotland kan en högre reseersättning upp till 1500kr utgå.

Kontakt

Har du frågor som inte besvaras ovan, maila vår projektledare på marcus@mais.se

Check! 2017 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan, Kultur i Väst, KulturUngdom, Kulturens bildningsverksamhet, Region Västmanland och med stöd av Kulturrådet.