Check!

Check! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

Välkommen till kreativa och innehållsrika dagar i Göteborg den 18 – 20 november.

Check! riktar sig till dig som redan börjat att arrangera, har arrangerat ett tag eller har planer på att ordna konserter. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att få handfasta tips men också inspiration för att utveckla dina konsertarrangemang.

Du får möjlighet att knyta kontakter för nya samarbeten, lära av bra exempel från andra arrangörer, ta del av hur du tänker kring pressarbete och få praktiska tips kring målgrupp samt arrangemang. Check! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna.

Vi som bjuder in till Check! har hållit på som musikarrangörer ett tag, men vi vill lära oss mer – av dig! Du vet bäst vad våra etablerade arrangörsnätverk bör hjälpa till med.

Boka in dagarna nu!

När?
Den 18-20 november.

Var?
Kultur i Väst, Göteborg

Kostnad?
Gratis

Anmälan?
Program och anmälan i början av oktober.

Reseersättning?
Vi kommer att stå för billigast möjliga resa upp till 1000kr – 1500kr beroende var du kommer ifrån. Information om hur du gör för att kunna få reseersättning kommer att finnas här.

Boende?
Kommer du så pass långt ifrån från Göteborg att du inte kan åka hem på kvällen då erbjuds du plats i ett dubbelrum gratis. När du anmäler dig kommer det att finnas mer information.

 

Check! 2015 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan, Kultur i Väst, KulturUngdom, Kammarmusikförbundet, Sweden Festivals och med stöd av Kulturrådet.