CHECK!

 

Välkomna till CHECK! 2019, 19-20 oktober i Uppsala.

Teman för CHECK! 2019 är sponsring och hållbarhet! Välkomna!

 

CHECK! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

CHECK! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för arrangörer, men också hur man kan skapa samarbeten med privata aktörer. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Vi som bjuder in till CHECK! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en konstnärlig mångfald – över hela landet.

SE HELA PROGRAMMET

 

Praktisk information

Kostnad
Att delta i CHECK! är gratis tack vare stöd från MAIS, Destination Uppsala, Uppsala Konstmuseum, Region Uppsala, Uppsala Kulturförvaltning, Musik i Uppland, Kultur i Väst och Kulturens.

Anmälan
I första hand får två personer per förening plats. Övriga placeras på en reservlista tills vi stänger anmälan och kommer då med i ordningen som de anmälts.

Anmälan är bindande. Om du har anmält dig och inte kommer debiteras du 600 kr. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan i din organisation om du meddelar oss vem som tar din plats.

Sista anmälningsdag 11 oktober. Men om man vill bo gratis och dela rum gäller 1 oktober.

ANMÄL DIG TILL CHECK! 2019 (Anmälan går via Kultur i Väst)

Seminarier/workshops
Konferensen består av föreläsningar och seminarier/workshops. Det arrangeras 3 parallella seminarier/workshops under lördagen och under söndagen. Alla är 30 minuter och repriseras 3 gånger vilket gör det möjligt för alla deltagare att gå på allt. Ni kommer få information om i vilken ordning ni deltar på de olika arrangemangen.

Plats
CHECK! håller till i Uppsala Konstmuseums lokaler på Slottet i Uppsala.

Tillgänglighet
Information om museet/slottet hittar du HÄR

Boende
Boendet är inte kostnadsfritt för alla, men kommer du så pass långt från Uppsala att du behöver sova över en eller två nätter, så erbjuds du plats på ett vandrarhem/hotell med delat boende gratis. Vill du däremot bo själv eller i dubbelrum så bokar och betalar ni hotellkostnaden själva. Hotell och vandrarhem publiceras här i samband med anmälan i augusti.

Mat
Under lördagen får du lätt lunch, fika och middag. På söndag ingår frukost på hotellet. Vi bjuder på fika och avslutar dagen med lunch. Maten kommer att vara vegetarisk/vegansk under hela helgen. Eventuella allergier informerar du om i din anmälan.

Resa/resestöd
Boka resa i tid! Reseersättning utgår med upp till 1000 kronor för deltagare som uppfyller vissa kriterier. En högre reseersättning upp till max 1500 kr kan utgå i särskilda fall (för resande från avlägsna platser där resan bevisligen kostat mer). Billigast möjliga resa med tåg 2 klass gäller! Deltagaren bokar och betalar resan själv och fyller sedan i en reseräkning under arrangemanget. Denna lämnas in till arrangören under arrangemanget. Utbetalning av subventionen sker efter arrangemanget. Resestödet är till för personer som representerar ideella arrangörer/organisationer.

Kontakt

Har du frågor som inte besvaras ovan, maila vår projektledare på jan.ove@mais.se

CHECK! 2018 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan och Uppsala Internationella Gitarrfestival, i samarbete med Destination Uppsala, Uppsala Konstmuseum, Region Uppsala, Uppsala Kulturförvaltning, Musik I Uppland, Kultur i Väst, Kulturens, m fl.