Check!

Välkomna till Check! 2018, 10-11 november i Västerås.

Check! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer.

Check! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. Check! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Vi som bjuder in till Check! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en musikalisk mångfald över hela landet.

Program
Programmet finns i sin helhet här: http://www.mais.se/check/program-check/

Praktisk info

Kostnad

Att deltaga i Check! är gratis tack vare stöd från Kulturrådet, Kulturens Bildningsverksamhet, Region Västerås och Region Västra Götaland. Men boende är kanske inte kostnadsfritt för alla. Se mer information nedan.

Anmälan
I första hand får två personer per förening plats. Övriga placeras på reservlista tills vi stänger anmälan och kommer då med i ordningen som de anmälts.

Anmälan är bindande, du måste meddela oss senast den 1 november om du får förhinder annars måste vi ta betalt för oanvänt hotellrum och fika/mat.

Sista anmälningsdag 6 november.

Anmälan till CHECK!2018 öppnas 11 september och sker här HÄR

Seminarier/workshops
Konferensen består av föreläsningar för alla och seminarier/workshops. Du kommer att kunna välja två seminarier/workshops under lördagen o ett på söndag. Välj två och ett i reserv när du anmäler dig. Alla seminarier har olika nivåer och innehåll. Denna gång ges tre workshops och 3 föreläsningar med Paul Gudgin på engelska

Plats
Check! håller till på Karlsgatan 2 i Västerås.

Tillgänglighet
Information om lokalen hittar du här:  www.karlsgatan2.se/

Boende
Kommer du så pass långt från Västerås att du inte kan åka hem på kvällen så erbjuds du plats i ett delat hotellrum (3-4 bäddar) gratis, vill du bo själv eller i dubbelrum med en kompis så betalar ni hotellkostnaden själva. Boende sker på Hotell Plaza, Kopparbergsvägen 10 i Västerås.

Mat
På lördagen får du lätt lunch, fika och middag.
På söndag ingår frukost på hotellet. Vi bjuder på fika och avslutar dagen med lunch. Maten kommer att vara vegetarisk under hela helgen. Eventuella allergier informerar du om i din anmälan.

Resa/resestöd
Boka resa i tid! Reseersättning utgår med upp till 1000kr. Kommer du från Norrland eller Gotland kan en högre reseersättning upp till max 1500kr utgå.

Kontakt

Har du frågor som inte besvaras ovan, maila vår projektledare på emma.rydell@regionvastmanland.se

 

Check! 2018 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan, Kultur i Väst, Kulturens Bildningsverksamhet, Region Västmanland och med stöd av Kulturrådet.