Categories
Arrangörsträffar 2022

2022 05 28-29 Regional arrangörsträff i Norrköping

2022 års första Regionala Arrangörsträff blir i Norrköping den 28-29 maj.

Den samordnas av MAIS, den här gången tillsammans med Kammarmusikförbundet och Sweden Festivals. Medvärdar är Östgötamusiken, Norrköpings kommun och Kulturens bildningsverksamhet.

Den Regionala arrangörsträffen vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi.

Parallellt med mötet arrangeras The Sweden Festival – nationellt festivalmöte, som interagerar med arrangörsträffen och tjuvstartar dagen innan med konserter som alla deltagare på arrangörsträffen bjuds in till.

Vi ses från lunch, lördag den 28 maj till lunch, söndag 29 maj, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får lära oss mer om hållbara konserter, insatser för unga lovande artister, nationella turnéstrukturer, europeiskt samarbete, aktuell bidragsgivning med kris- och återstartsstöd och hur Norrköping som Unesco musikstad arbetar och mycket mer.

Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga anmälningsavgifter. Du behöver bara stå för resan.

Lägg in datumen i kalendern och anmäl dig här (https://form.jotform.com/220822148192048)

Förlängd anmälningstid till 5 maj

Mer information om program och konserter kommer.

För frågor vänd er till:
Erik Palm, Verksamhetsledare
erik@mais.se